Why waterbed

Uforstyrret nattesøvn

En god nats søvn

Vandsengens unikke trykfordeling samt den tempererede varme er de mest afgørende forskelle mellem vandsenge og andre senge, og netop det betyder, at du får en dyb og uforstyrret søvn.

Vandets unikke trykfordeling

I modsætning til traditionelle madrastyper fordeler en vandmadras kroppens vægt, så du uanset sovestilling ikke oplever tryk på ellers udsatte steder. Derfor kalder vi det den bedste søvn i verden. En vandmadras komprimeres aldrig i modsætning til en skummadras, men den giver derimod samme komfort og støtte år efter år.

Tempereret varme

En vandmadras har en behagelig temperatur året rundt. Du falder hurtigere til ro om vinteren, fordi din krop ikke først skal varme sengen op. Omvendt skal din krop ikke bruge kræfter på at nedkøle sengen i de varme sommermåneder. Det regulerer varmelegemets termostat.

Individuel tilpasning

Med en todelt vandmadras kan du og din partner have individuel dæmpning og temperatur. En divider imellem de to madrasser dæmper overførelsen af bevægelser fra den ene madras til den anden, således at du sover uforstyrret videre, når din partner vender sig.

Skræddersyet komfort

Akva Waterbeds tilbyder 13 forskellige dæmpningsniveauer. Dæmpningsfibre dæmper vandets bevægelser og øger vandmadrassens hårdhed. Vi tilbyder syv fiberlag, som dæmper hele madrassen. Yderligere kan du vælge lændestøtte, som giver ekstra støtte til ryg og lænd.

Allergivenligt sovemiljø

En vandseng kendetegnes bl.a. ved det er muligt at opnå et meget højt niveau af hygiejne, hvilket er en stor fordel, hvis du lider af allergi. Madrassen kan nemt rengøres og du kan lyne betrækket af og vaske det i vaskemaskinen.

Ftalatfri vinyl

Vores vandmadrasser laves af ftalatfri vinyl og er blødgjort med den miljøvenlige blødgører Mesamoll II. Vinylen er også OEKO-TEX 100 certificeret og testet fri for sundhedsskadelige stoffer. Vinyl og tekstiler er certificeret efter de strengeste krav og er derfor også godkendt til babyer.

OEKO-TEX standard 100

Alle vandsenge fra Akva Waterbeds har et allergivenligt betræk, som kan lynes af og vaskes. Vores tekstiler og vinyl er certificeret i henhold til OEKO-TEX standard 100 og testet fri for sundhedsskadelige stoffer.